hej til jer ude i space

Velommen til en anderledes side om mit liv - om at være misbruger , drømmer, adoptivbarn , ensom , cutter ,, og politisk engageret


jeg er sebastian 34 år .. bor i odense og er udannet pædagog ..

Sidevisninger i alt

Faste læsere

Om mig

Mit billede
jeg er frisk sej og en fighter . har altid drømt om at udgive en bog .

mandag den 25. oktober 2010

Krigen Irak

Det er Tankevækkende at Der nu er kommet en masse logs fra  England frem i lyset.. og det viser  sig nu at flere og flere kilder bekræfter alle de påstande som er blevet fremsat igennem mange år  i forbindlelse med krigen i irak.,  Hvorfor gik  man ind ,  hvad var  begrundelsen for at DK gik i Krig og overholdte man de humanitære og menneskelige rettigheder for mennesker  i forbindelse med krigen .  

Det sidste kan jeg kun som menning borger gisne om og de andre ting er jo  blevet belyst igennem mange artikler og film omkring krigen,  Hvorfor blev filmen Armadillo lavet ,  var det  bestilt arbejde var venstre og forsvaret,   Hvorfor overtog  Anders Fog Rasmussen Stillingen for nato -  Var det  med en grim smag i munden og med en fornemmelse af at kunne ryde op på anden vis , end han havde gjort som statsminister,  Ikke fedt at være minister hvis anvaret for tortur blev lagt  på hans hænder--

Hvorfor skal Danske soldater ikke tage sit ansvar for at slå andre mennesker ihjel. Krigen i irak handlede ikke om terror men om magt og penge . hvorfor skal regeringerne ikke stå til ansvar for at slå andre ihjel med falske forudsætninger.

Når man ser filmen  Farhenheit 9/11 ...  og  andre dokumentarer . så siges der at de ikke er objektive men hvem er det som kommer med kritiken , selvsamme mennesker som tjener profit på at have en krig i gang.  For der må være en skjult dagsorden, For et land som dk som er  "altid "
 humanitære og som lægger stor vægt på at  gøre en forskel i den store verden , vil ikke fortælle hvorfor man er med til at toturer folk ,  fange dem , ødelægge familier fordi man tror at man kan ændre et land til sit eget bedste med den moralske demokratiske norm vi så tror er bedst for alle .. men er den det.

Der er jo ikke plads til alle i samfundet,   Spindoktorer der leger kispus med sandheden,  politikere der ikke vil tage ansvar for sit ansvar for krigen i irak og afghanistan,  medierådgivere som forsøger at ændre det  fatale billed til noget himmelsk smukt men alting bliver afsløret før eller siden...   sådan er det med løgne -..http://www.youtube.com/watch?v=hDcnBeY_t3c
http://wikileaks.org/ Denne weekend kom  wikleaks med dokumenter  -392000 af slagsen som  viser  handlinger som er blevet slettet offentligt ,  som er blevet manipuleret med , og sjovt at se  USA  stille sig frem og benægte hvert et dokument ,  Men  alting er ikke længere konspirationer men fremlagte beviser på at  Krigen kun var  et påskud for at  får en mand fra magten , så man kunne tjene de riges interreser i erhvervslivet..

opdaterer siden senere ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar