hej til jer ude i space

Velommen til en anderledes side om mit liv - om at være misbruger , drømmer, adoptivbarn , ensom , cutter ,, og politisk engageret


jeg er sebastian 34 år .. bor i odense og er udannet pædagog ..

Sidevisninger i alt

Faste læsere

Om mig

Mit billede
jeg er frisk sej og en fighter . har altid drømt om at udgive en bog .

torsdag den 4. november 2010

At Sælge sig selv . er jeg bare en luder i et lykkeland .-.

I det meste af mit voksenliv har jeg solgt mig selv ..   man snakker meget om kvinder der sælger sig selv og prostuterere sig og at de er synd for disse .  men man behøves faktisk ikke at åben en butik for at være en simpel luder . eller kvinde for den sags skyld.

jeg  solgte mig selv igennem mange år til kvinder og på datign.  jeg havde ikke noget selvværd . ikke nogen  charme . men levede på at være slem med mit lem .. groft sagt.

jeg fandt først sammen med en gift  kvinde , som ville have både mig og hendes mand ,. men i virkeligheden ville hun aldrig have mig , men hun havde brug for noget sex . bekræftelse og omsorg og jeg som misbruger og  udadvendt mindede om hendes elendighed , men jeg havde ikke styrke til at modstå hendes ylykkelighed ,

så igennem 1 år legede jeg giggolo for hendes manglende lyster og grædefærdige ægteskab ,  men prisen blev jo at jeg måtte sige farvel ,. imens hun dyrkedes sex med mig imens hun gik i terapie med sin mand .  Det viser jo også  hvor  smadrende det var for mit selværd - når hendes tyske mand ringede imens jeg var inde i hende, og så snakkede tysk , som jeg ikke forstod. .. ..

hun drak hver weekend og havde enormt svært ved at vælge og grunden til at hun valgte mig fra var  mit misbrug . selvom hun drak hver gang sammen med mig ,.  , men  jeg gave op  med min uddanelse ,  min familie og mine drømme for at blive hendes .. men hvad var prisen at blive fucked op i begge ender,,

Dette møde startede en rutchetur med kvinder .  afhængighed og besættelse,.  på dating . besøgte jeg kvinder i rødovere ,  rødekro,  ebeltoft .   faaborg ,  vordingborg . nyborg. og resultatet var altid det samme .

tre ryk  og en afleving ,  orgasmer fra deres side, og masser af penge til at rejse for . men hvad fik jeg ud af det- et ødelagt selvværd ,    en masse sex og  nøgne kvindekroppe . lige fra tynde o0g små  - til silicone og store størrelser men ingen ville elske mig , have mig eller gøre noget for mig ....

Vil sige at  lykken var at finde når jeg gik til en  "escortpige og betalte for det "  der fik jeg altid noget ud af det..  og jeg skammede mig aldrig selvom det også var en afhængihed . for jeg skulle ikke svigtes eller skuffes fordi jeg  ikke fik noget fra "dem"

jeg blev en simpel luder og fandt først ud af det da jeg som ædru forsøgte at rede en kvindelig alkoholiker med mit lem ..  hun boede i charlottenlund og mit bedrag var at jeg manipulerede hende i seng med mig imens hun var stiv ,. og ja det blev jeg også  --   for det var jo endnu engang at jeg troede på at jeg kunne finde kærligheden igennem sex og at forholdet til kvinder betød mere for mig end at pleje mine egne behov..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar